RECENSIES

Anouk van Oostveen – van de Belt
Assen
Bij Margreet Natuurlijk hebben we alles gevonden wat we zochten in een gastouder voor onze zoon. Ruimte voor de ontwikkeling van het kind, flexibele opvang en het streven om het kind te volgen in zijn/haar behoeftes. Zo had onze zoon tot de leeftijd van 9 maanden veel behoefte aan geborgenheid en veiligheid, Margreet droeg hem met liefde in de doek als hij daar aan toe was. Bij Margreet Natuurlijk is er altijd ruimte om naar buiten te gaan, alle seizoenen van het jaar worden gekoesterd en samen beleefd.
Naast de goede zorgen voor onze zoon was Margreet voor mij persoonlijk een grote stimulans in het geven van borstvoeding, zat ik er even doorheen dan had zij goede tips om mijn melkproductie weer op te krikken.
Margreet is betrokken, professioneel en heeft een duidelijke visie.

Jessica Wiekamp

Zuidlaren

Margreet wij willen jou toch nog even extra onder de aandacht brengen bij de mensen!

Wij kwamen in contact met jou, omdat onze ‘eigen’ gastouder er een tijdje uit was i.v.m. zwangerschapsverlof. Vanaf het eerste gesprek direct een fijne klik en we durfde het aan om onze kleine spruit meerdere dagen bij jou te brengen. En dit was een goede keus, want wat hebben wij veel van jou geleerd! Fijn hoe jij ons het e.a. hebt bijgebracht over o.a. gezonde voeding.
Ryan vermaakte zich opperbest bij jullie. Wat reageerde hij fantastisch leuk op jullie kippen buiten. Jullie hebben heerlijk de ruimte om het huis heen en waren dan ook meestal buiten te vinden. We voelde ons altijd welkom. De thee stond met regelmaat klaar en de dag werd nadien altijd uitgebreid besproken. Omdat onze ‘eigen’ gastouder weer is gestart na haar zwangerschapsverlof is de opvang bij jou weer stopgezet. Echter hebben we geen afscheid genomen, omdat de deur altijd openstaat en het lijntje is kort. Zo kan ik altijd bij jou terecht mocht ik omhoog zitten met oppas. Heel fijn!

Wij willen jou bij deze (nogmaals) enorm bedanken!

Liefs en tot snel Ruud, Jessica & Ryan